2.9 C
Ohrid
Tuesday, January 31, 2023

Ексклузивна галерија од почетокот на Oхридскиот пливачки маратон

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Денеска во Охрид започна 35 тиот по ред Охридски пливачки маратон. Еден од главните спонзори на маратонот е и Охридскај.

Во прилог Галерија од стартот на Oхридскиот пливачки маратон:

Фото: Охридскај

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ќучуков: Македонизмот победи, можеби дефинитивно, а заслуга за тоа имаат и бугарските политичари кои ја сметаат Македонија како територија, а не како народ

Македонизмот победи, можеби дефинитивно, а заслуга за тоа имаат и бугарските политичари кои ја сметаат Македонија како територија, а не како народ. А македонизмот...

„Војдан Чеднодрински“ распиша конкурс за изборот на текстови

Врз основа на Конкурсот за откуп на необјавен и непоставуван македонски драмски текст објавен од Министерството за култура, Македонскиот театарски фестивал (МТФ) „Војдан Чернодрински”...

Позначајни движења кај каматните стапки на банките и штедилниците

Месечно зголемување на просечната каматна стапка на вкупните кредити, при што во декември таа изнесува 4,44%.  Просечната каматна стапка на вкупните депозити исто така бележи раст...
spot_img
spot_img
spot_img