24.9 C
Ohrid
Thursday, July 7, 2022

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува честитки по повод 24 Јуни – Меѓународниот ден на балканските Египќани

НАЈЧИТАНО

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод 24 Јуни – Меѓународниот ден на балканските Египќани.
Историската и културната традиција во Охрид отсекогаш била надополнета со Египќаните како препознатлив дел не само во нашиот град, туку и воопшто во Македонија.
Во овие времиња на тешки кризи со сиромаштија, иселување, криминал и корупција на сите полиња потребно е единство за промени и желба за проспeритет.
Упатуваме искрени желби за многу здравје, среќа и радост.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО