22.9 C
Ohrid
Tuesday, August 9, 2022

АДЕКВАТНО СЕ ОГРАДЕНИ КОНТЕЈНЕРИТЕ ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ!

НАЈЧИТАНО

Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид, на иницијатива на локалната самоуправа и Градоначалникот на Општина Охрид, постави дрвена ограда околу контејнерите наспроти комплексот Летница.
Со оглед на тоа што контејнерите се наоѓаат во строгиот центар на градот, каде и фрекфенцијата на луѓе посебно во летниот период е поголема, долги години се провлекуваше проблемот со преполните контејнери во текот на целиот ден , со што се оддаваше грда слика за градот.
Горди сме како претпријатие што дадовме придонес да се подобри сликата за нас, како граѓани на Охрид и воопшто сликата на градот!
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО