Број на текстови објавени денес: 41

Видео

Видео Македонија Топ вести

(Видео ексклузивно) нас варошаниве требит општина да ни плајќат шо примаме селјаци,ам на Митичов како ќе му ги сечет дрвата?!

saso user
Нецензурирано. Дозволено превзземање исклучиво само за plusinfo.mk , dokaz.mk,makborba.mk.За останатите ЗАБРАНЕТО реемитување, поставување на Видеото
Видео Македонија Топ вести

(Видео) Милошевски,Не ќе го изговараш напразно името на Господа, твојот Бог, зашто Господ не ќе го остави неказнет оној кој го зема напразно Неговото име!

saso user
Митре Милошевски ,кандидатот за градоначалник  од редовите на ВМРО ДПМНЕ  за Охрид,заборавил на основните Божји
Видео

(Видео)Благојчо Горгиев : Премиере Зоран Заев и другар Сашо Денесовски ви благодарам за добрината,доколку небевте ВИЕ јас денес немаше да имам можност да излезам и да го прославам денот, ви благодарам од СРЦЕ И ДУША

ohrid_user
„Премиере Зоран Заев и другар Sasho Denesovski ви благодарам за добрината, погледнете 4×4 е ова не му е рамно
Видео

(ВИДЕО)ГЕОРГИЕСКИ: Заедно да продолжиме на патот кој што ни го трасира нашиот градоначалник Јован Стојаноски.

ohrid_user
„Почитувани советници,почитувани граѓани на Охрид ,почитувани медиуми.Не сум ни најмлаку среќен ниту задоволен , што