Број на текстови објавени денес: 91

Урбани вести

Македонија Урбани вести

Заев: Преспа е мозаик, Преспа обединува, Преспа е Европа.Ги повикувам сите граѓани да му дадеме живот и инцијатива на овој уникатен регион

saso user
Огромно задоволство е Преспа да ја запознаеме на ваков начин, преку дружење, музика, храна, преку