Број на текстови објавени денес: 98

Македонија

Македонија Топ вести

АЛКАЛОИД ПОТПИША НОВ МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ПРАКТИКАНТСТВО СО УШТЕ ДВА ФАКУЛТЕТИ ПРИ УКИМ: МЕДИЦИНСКИОТ И ТЕХНОЛОШКО–МЕТАЛУРШКИОТ

saso user
Со цел да се поттикне развојот на креативноста кај студентите, нивното лично и професионално профилирање