Број на текстови објавени денес: 40

Бизнис

Бизнис

Компанијата ВИТАМИНКА за своите вработени воведе дополнителни 3 месеци скратено работно време за родителите што се враќаат од породилно отсуство

saso user
Одборот на директори на „Витаминка“ изгласа бенефиции во интерес на своите вработени по завршување на