Број на текстови објавени денес: 0

Топ вести

Досие Култура Македонија Топ вести

(ГАЛЕРИЈА-ВИДЕО)МЕГА СКАНДАЛ ВО ОХРИДСКИОТ МУЗЕЈ, ХАОС И АНАРХИЈА НА ДИРЕКТОРКАТА НОВАКОВСКА ВО ИМЕ НА „ПРЕМИЕРОТ“СЕ РУШАТ БАЗИЛИКИ, МУЗЕЈОТ ПРЕТВОРЕН ВО ФАМИЛИЈАРНА КОМПАНИЈА?!!Дел-1-ви

saso user
Вршителката на должност -Директор на „НУ ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА НА СПОМЕНИЦИТЕ НА КУЛТУРАТА И МУЗЕЈ“
Македонија Топ вести

Царовска: Се подготвуваме да отвориме Ресурсен центар за креирање на родово одговорни политики и буџетирање

saso user
Владина делегација од Република Северна Македонија присуствуваше на тридневната студиска програма за родово одговорно буџетирање,