saso user

Македонија

Заев – Јосиповиќ: Храбрите и визионерски политики придонесуваат за развојот на нашата држава и за добрососедските односи во целиот регион

saso user
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со делегација на