saso user

Македонија Урбани вести

ВМРО ДПМНЕ : Несовесното и неодговорно работење спротивно на Законите стана главна одлика за СДСМ и Константин Георгиески.

saso user
Несовесното и неодговорно работење спротивно на Законите стана главна одлика за СДСМ и Константин Георгиески.
Македонија

Милошевски: Со нови начини на организирање на работата, навремени реакции, достапност и услужност за граѓаните ќе направиме ефикасна и модерна Општина

saso user
Кандидатот за градоначалник на Охрид од ВМРО-ДПМНЕ,  Д-р Митре Милошевски, денес одржа прес-конференција, на која