Број на текстови објавени денес: 0

saso user

Досие Македонија Топ вести Урбани вести

Митре Милошевски вршел сериозни нарушувања на изборниот процес, ЈОРМ да покрене истарага по ДОПРЕН ГЛАС.

saso user
Кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО ДПМНЕ за Охрид Митре Милошевски и покрај неговта