saso user

Македонија

Со положување цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел започнаа празничните свечености по повод одбележувањето на државниот празник „11 Октомври – Ден на народното востание“ во Скопје, Прилеп и Куманово

saso user
Со положување цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел започнаа празничните свечености по повод одбележувањето на