saso user

Македонија

СДСМ: Политичката реалност е дека Мицкоски е поразен, демократските промени се заокружија, наместо нов Иванов имаме вистински Претседател

saso user
Политичката реалност е дека Мицкоски е поразен на претседателските и локалните избори, демократските промени се
Македонија

Премиерот Заев испрати писмо со изрази на сочувство за трагичната несреќа на аеродромот во Москва до Претседателот на Владата на Руската Федерација Медведев

saso user
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев испрати писмо со изрази на сочувство