saso user

Македонија

Пендаровски – Линде: Не постои друга прифатлива алтернатива освен полноправно членство на Северна Македонија во ЕУ

saso user
Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска ја прими министерката за надворешни работи на