Број на текстови објавени денес: 60

saso user

Македонија Топ вести

Милчин: Има големо разочарување, борбата за слобода се замени со корупција и непотизам ВИДЕО

saso user
Новата власт ги промени приоритетите, додека протестираше против власта на Груевски приоритети беа правната држава, слободата,