saso user

Македонија Топ вести

Охрид во сообраќаен колапс, нема пристап ниту до болници, а ниту до амбуланти! Ќе одговара некој?

saso user
Охрид во сообраќаен колапс. Блокирана целосно главната сообраќајна Артерија Булевар Туристичка во Охрид на потегот