Урбани вести

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам.

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам.

Курбан Бајрам е празник на традиционалните вредности на хуманост, толеранција и заедништво потсетувајќи уште еднаш на хуманоста и солидарноста како темелни човечки вредности.

Само со меѓусебно разбирање и толеранција ќе созадеме вредности достојни за почит и за просперитет на Охрид и Република Македонија.

Ви посакуваме убава празнична атмосфера исполнета со божја милост.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

Известување од Општина Охрид

saso user

ЌЕ БИДАТ СТАВЕНИ ВО ФУНКЦИЈА РАМПИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ОХРИД

saso user

НОВИ ИНФОРМАТИВНИ ТАБЛИ НА КУЛТУРНИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ ВО ОХРИД

saso user