Урбани вести

ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО НАСЕЛБА „ХРИСТО УЗУНОВ“

Во текот на наредните неколку дена ќе се врши реконструција на детското игралиште во населбата „Христо Узунов“.

За таа цел се информираат жителите на населбата дека поради безбедност на децата, игралиштето ќе биде привремено затворено и нема да може да се користи.

Детското игралиште ќе биде повторно достапно за користење откако ќе бидат завршени работните активности за реконструкција.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

Охрид ги чествува делото и ликот на Григор Прличев

saso user

ОДЛУКА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА СТРАТЕГИСКА ОЦЕНА ЗА ПЛАНСКИОТ ДОКУМЕНТ ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА УЗ 15, УБ 15.7 ОПШТИНА ОХРИД, ПЛАНИРАН РАЗВОЈ 2018-2023

saso user

ОПШТИНА ОХРИД Е НАЈТРАНСПАРЕНТНА ОПШТИНА ВО ЈУГОЗАПАДНИОТ РЕГИОН

saso user