Досие Топ вести

Сите лица на Христијан Мицковски, од патолошки лажов со сумнително опкружување до кандидат за Премиер на држава?!

Сите лица на Христијан Мицковски, од патолошки лажов со сумнително опкружување до кандидат за Премиер на држава?!

Искреноста на Христијан Мицковски, никогаш не му била добра особина, напротив, истиот претставува екватантен пример на човек, кој е спремен секогаш и во секое време да ве гледа во очи и да ве лаже, но и човек кој е изгубен во својата средина опкружуван со ноторни лажови, но и богами со старлетки!

КОЈ СЕ ГЛАВНИ СОВЕТНИЦИ НА ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ?!

До сега голем аенигма преставува опкружувањето на Христијан Мицковски, поточно кој се лицата во кој Христијан Мицковски има најголема доверба, лица кој го советуваат Христијан Мицковски, но и го држат во раце со безброј пикантерии кој му ги приредиле. Но редоследно, за да се знае и да се помни, во чии раце е Кристијан Мицковски, чија идеологија застапува:

1.Петко Кутаноски, по потекло од село Радожда Струга, вработен во ЕЛЕМ турс на РСМ, поранешен раководител на авто кампот „Ливадишта“ и Хотел „Молика“, кој се во составот на ЕЛЕМ на РСМ. Петко Кутаноски воедно е и сопственик на контраверзната туристичка агенција „Балкан Нет“ Струга, која за времето на владеењето ан Никола Груевски направи р’шум со школките ескурзии организирани од средните школи во Македонија, како и низата перверзни патувања на средношколците далеку од нивна безбедност и морална етика.

1.Петко Кутаноски е најдоброто другарче на Кристијан Мицковски, лице кој ги организирал сите журки на Христијан Мицковски во Струга, каде Мицковски бил придружуван со женско лице порано вработено во СУБК Охрид, а сега во АНБ, кое женско лице на Христијан Мицковски му го залепил  Николче Шишкоски.

2.Николче Шишкоски, лице со крајно сумнителен криминалистички беграунд, кој е новиот советник на министерот Наќе Чулев, замислите за меѓународна соработка. Николче Шишкоски со завршено едвај средно образование, во времето на Никола Груевски беше вработен директ во СУБК Охрид на раководна позиција. По формирањето на АНБ, Шишкоски не ја поминува безбедносната проверка, поради контакти со криминални структури, номи поради немање соодветно образование, а ниту средно образование?!

Мицковски постанува нераделен другар со Николче Шишкоски, кој пак уште од самиот старт на престедателската кариера со ВМРО ДПМНЕ, му ја подметнува својата колешка од СУБК Охрид, по што следуваат разни приватни журки во организација на Петко Кутаноски и Николче Шишкоски, за што низ Охрид и Струга се вртат во одредени кругови одредени видео клипови со малку повулгарна содржина со фамозната Сандричка…

По назначувањето на Наче Чулев за технички министер на МВР, по наредба на Мицковски, Шишковски постанува Советник на министерот за меѓународна политика сос едиште во Брисел?! Никола Шишкоски од јазици едвај го познава Македонскиот Јазик и Кирилското писмо, додека од странски јазици не познава ниту еден.Што го советува Шишкоски на Чулев, не знаат ниту самата тројка Мицковски-Чулев-Шишкоски, но продолжува праксата во ВМРО ДПМНЕ, на високи фукции да се поставуваат лица со криминално досие, без соодветна струча спрема, или буквално од улица земени, за доброто на Фирерот?!

3. Сандра Африка, познатата контраверзна српска старлета и порно дама, го советувала Христијан Мицковски во неговите патувања во Р.Србија. Како и и кој совети му ги делела Сандра Африка на Христијан Мицковски, може само да погодуваме!!?? Друштвото со Сандра Африка му било обебзедено од српски медиумски тајкун, сопстевник на ТВ „Пинк“ Жељко Митрович.

4.Јордан Орце Камчев. За советодавното финасиско советување, кое Камчев му го пружал на Мицковски, добар дел е веќе јавно познат, додека другиот мал дел ќе биде обзнанен деновиве…

5.Синиша Алесковски е еден од главните бебзедносно мешетарски советници на Христијан Мицковски, кого со гордост Мицковски го нарекува „Самурај“.

6.Главниот Гуру и Духовен татко на Христијан Мицковски, Никола Груевски. Сите „Свети тајни“ во ВМРО ДПМНЕ, посебно Исповеданието и одењето по светиот лажовен криминален пат на Христијан Мицковски, одат преку резиденцијата од Будимпешта…

Кој го советува Мицковски, по кој пат оди, не е ниту воопшто чудно, што првакот на операта на ВМРО ДПМНЕ  Дурловски, не знае по кој пат да тргне ниту каде се наоѓа!

Сашо Денесовски -Лично

Напомена:Изразените ставови во написот се ставови на авторот Сашо Денесовски.Издавачот СОС БАЛАКНМЕДИА,не стои зад изнесените сатавови и од ситите се оградува

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

Димитров: Во Берлин нудиме аргументи зошто е важна германската поддршка за нашето европско патување

saso user

Скандинавски, мирни, фер и демократски избори

saso user

Организирана Опозиција, а дезорганизирана власт, нова реалност на политичката сцена?!

saso user