Урбани вести

ЗАПИСНИК ОД 42 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

Согласно уредбата на Владата на Северна Република Македонија, со која се уредува работењето на советите на локалните самоуправи за време на вонредна состојба,  во прилог е записникот од 42 Седница на Советот на Општина Охрид,  одржана на 30 април 2020 година.

 

З А П И С Н И К ОД 42-ТА РЕДОВНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД ОДРЖАНА НА ДЕН 30.04.2020 ГОДИНА

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

СПОРТСКИ ДЕН ВО САЛАТА „ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ“

saso user

СЕ САНИРА ПРИСТАНИШТЕТО ПРЕД КАПЕТАНИЈАТА

saso user

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ЕВРОПА

saso user