Урбани вести

ЈП Водовод Охрид: Корисниците на услугите да не  вршат уплата на досегашните жиро сметки и своите уплати во иднина да  ги вршат на новите жиро сметки за ЈП Водовод Охрид

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид дека со
Одлуки на Советот на Општина Охрид и Советот на Општина Струга на ден
23.12.2019 год престана со работа правниот субјект МЈП ПРОАКВА и од
24.12.2019 год отпочна со работа новото јавно претпријатие ЈП Водовод
Охрид

Се замолуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид да не
вршат уплата на досегашните жиро сметки и своите уплати во иднина да
ги вршат на новите жиро сметки за ЈП Водовод Охрид. Во прилог се
новите жиро сметки:

Стопанска Банка 200003531943622

Шпаркасе банка 250019000515505

Комерцијална Банка 300010000183220

Стопанска Банка Битола 500000001294880

ТТК Банка 290000022217998

Халк Банка 270074040260131

НЛБ Тутунска Банка 210074040260124

ЕуроСтандард Банка 370001100290428

Охридска Банка 530000202220150

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕОРГИЕСКИ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА ИЗРАЕЛ

saso user

Потпишан договор за санација на свлечиштето на регионалниот пат на делницата Макази–Маркова Нога (Преспа)

saso user

ВО ТЕК Е ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ КАРТИЧКИ ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ВО СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДОТ

saso user