Урбани вести

АСФАЛТИРАНИ КРАЦИ НА УЛИЦА „ПРИЛЕПСКА“

Во текот на изминатите денови беа реализирани работни активности за  асфалтирање на 3 краци на улица „Прилепска“ во населбата „Железничка“.

Асфалтирањето на уличните краци ќе продолжат и во текот на наредниот период на уште неколку локации во градот и останатите населени места.

Овие активности се во согласност со Програмата за уредување на градежно земјиште за 2020 година во делот на јавниот повик за асфалтирање на пристапни патишта и тесни улички.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

НАРУШЕН ЈРМ ВО КАБАРЕ ВО ОХРИД

saso user

НАПРАВЕН УВИД ВО СОСТОЈБАТА НА ОХРИДСКИОТ ЧИНАР

saso user

ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА ВО ОЕМУЦ „ СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“

saso user