Урбани вести

Контакт информации за мобилните тимови во Општина Дебрца

Се известуваат граѓаните на Дебрца дека на територијата на општина Дебрца функционираат мобилни тимови кои имаат за задача на барање на старите и изнемоштени лица и на лицата со посебни потреби да им излезат во пресрет за прехранбени производи, продукти за хигиена и лекови или доколку имаат потреба од помош или било каква друга поддршка.

Сите оние кои имаат потреба од наведените услуги на мобилниот тим може да ги побараат на следните телефонски броеви:

➡️Ана Аврамоска
071 359 578
anavramoska@gmail.com

➡️Даниел Паункоски
078 281 772
daniel.paunkoski@yahoo.com

➡️Даниел Ристески
078 243 209
daniel_risteski@hotmail.com

➡️Игор Мартиноски
070 667 930
igormartinoski@yahoo.com

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ЕВРОПА

saso user

СЕ ОДРЖА ВОСПИТНО ОБРАЗОВНАТА МАНИФЕСТАЦИЈА „ДЕТСКИ СЕМАФОР“

saso user

ОХРИД УСПЕШНО СЕ ПРОМОВИРА ВО ИТАЛИЈА

saso user