Урбани вести

Утре во Белчишта ќе се одржи инфо сесија за ЕУ ИПА 2020 проекти

Утре (12.12.2019) со почеток во 10:00 часот во просториите на општина Дебрца, ќе се одржи инфо сесија за ЕУ ИПА 2020 проекти.

Сесијата ќе ја водат консултанти ангажирани од Делегацијата на ЕУ во Република Северна Македонија. Целта на состанокот е да се слушнат најразчични идеи и мислење од различни целни групи, за финансирање на нови иновативни проекти кои ќе бидат финансиранин од ЕУ.

Општина Дебрца ги поканува сите НВО, месни заедници, граѓански форуми, здруженија, приватни компании и останати лица кои се заинтересирани со своите идеи да допринесат за развој на идните проекти во општина Дебрца.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ИЗМЕНИ ВО ДЕЛ ОД СООБРАЌАЈНИОТ РЕЖИМ

saso user

ЈП „ГРАДСКИ ПАЗАР“ – ОГЛАС БР. 01/2019 – ЛОКАЦИИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ УРБАНА ОПРЕМА ЗА ПРОДАЖБА НА СУВЕНИРИ

saso user

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊА ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ОПРЕМА И УСЛУГИ ВО ЛОКАЛНОТО ЗЕМЈОДЕЛСТВО И СТОЧАРСТВО

saso user