Урбани вести

ИЗМЕНИ ВО ДЕЛ ОД СООБРАЌАЈНИОТ РЕЖИМ

Се известуваат сите граѓани на Општина Охрид дека од 26.11 2019 година (вторник)  ќе се извршат одредени измени на режимот на сообраќај во централно градско подрачје  по барање на СВР  Охрид – Одделение за полиција  и тоа:

  • На делот од улицата „ Дејан Војвода“ од пресекот со ул. „Македонски Просветители “ до пресек со ул. „ Абас Емин “ ќе се одвива еднонасочен сообраќај и тоа во насока  од ул. „Абас Емин “ спрема улицата „ Македонски Просветители“;
  • На делот од ул. „ Македонски Просветители “ кај Пожарна  ќе се одвива еднонасочен сообраќај во насока  спрема   улицата  „Абас Емин “ .

Се молат сите учесници  во сообраќајот да се придржуваат според измените на режимот на сообраќај.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ВМРО ДПМНЕ Охрид: Шекеринска е истрошен политичар кој живее во сопствените лаги и ги злоупотребува државните функции за партиски цели

saso user

Пецаков ВМРО ДПМНЕ Охрид: Ќе донесеме комплетно нов Закон за спорт

saso user

ОХРИДСКИТЕ АКЦИЈАШИ НАЈДОБРИ НА ОРА „РИБАРИЌ“ ВО СРБИЈА

saso user