Урбани вести

УЛИЦАТА „АСНОМ“ ВРЕМЕНО ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНА

Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека утре на ден 15.11.2019 година од 04.00 час до 18.00 час, целосно ќе биде затворен за сообраќај дел од улицата „АСНОМ “, од пресек со булевар „Туристичка“ до пресек со ул. „Сирма Војвода“ , заради завршни асфалтерски работи.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

„Лето без пожари“ – превентивна кампања во Охрид

saso user

Објава за достапност на Нацрт – Планот за управување со природното и културното наследство на Охридскиот регион 2019-2028г.

saso user

ПАЛМИТЕ ВО ОХРИД ЌЕ БИДАТ ЗАМЕНЕТИ СО ДРУГИ ВИДОВИ НА ДРВЈА

saso user