Урбани вести

Гошаревски го поздрави Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието во Општина Ресен

Градоначалникот на општина Ресен, Живко Гошаревски, денес во средното општинско училиште „Цар Самоил“, присуствуваше на завршниот продукт од креативните работилници кои се спроведуваа преку Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието во партнество со училиштето и општината.
Градоначалникот во својот говор, го поздрави ваквиот проект и истакна дека преку соработката на наставниците и учениците со различна етничка припадност, преку создавање партнерства, стануваме со нови искуства и пријателства и стануваме поуспешни во работата и постигнувањата.Фотографија на Општина Ресен.Фотографија на Општина Ресен.Фотографија на Општина Ресен.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ОДБЕЛЕЖАНА ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ОХРИДСКИОТ ГЕМИЏИЈА МАРКО БОШНАКОВ

saso user

ЗАМЕНА НА ДОТРАЕНА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА ВО ЛЕСКОЕЦ

saso user

БРОЈНИ АКТИВНОСТИ-СЕ РАСЧИСТУВА ПАТЕН ПРАВЕЦ ДО ВЕЛЕСТОВО, НОВИ КАНТИ ВО СТАР ГРАД…

saso user