Број на текстови објавени денес: 72
Урбани вести

СЕ РАСЧИСТУВА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ОХРИД-С.ПОДМОЉЕ

После успешно завршената акција за расчистување на магистралниот пат Охрид-Св.Наум, денес се пристапи кон расчистување на магистралниот пат Охрид-с.Подмоље. Акцијата започна во 5 часот при што се ангажирани 10 комунални работници.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

Два настани во охридската Библиотека

saso user

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА АТМОСФЕРСКАТА КАНАЛИЗАЦИЈА НА УЛ. „КОСТА АБРАШ“

saso user

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВСКИ-АЈДЕ МИТРЕ МИЛОШЕВСКИ ЈАВНО ПРОЗИНЕСИСЕ ДАЛИ ИМАШ ДИВОГРАДБА ВО ОХРИД?!

saso user