Број на текстови објавени денес: 41
Урбани вести

Вечер на „Живко Чинго“

Пријавувањето за Конкурсот за најдобар расказ по повод традиционалната манифестација „Вечер на Живко Чинго“ е во тек. Крајниот рок за доставување на трудовите е 31.07.2019 година.

КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР РАСКАЗ (линк од конкурсот)

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ДВЕ НОВИ ЛОКАЦИИ СО БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ВО ОХРИД

saso user

Во Охрид Меѓународна конференција „Урбана безбедност – зајакнување на безбедноста во урбанизираниот свет”

saso user

МЕЃУНАРОДНО АВТО-РЕЛИ „ОХРИД-ДВЕ ЕЗЕРА”

saso user