Урбани вести

НАРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ПО „ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ ОД ЈАВЕН ИНТЕРЕС НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2019“

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

СЕ УРЕДУВА ЗЕЛЕНИОТ ПОЈАС ОД ХИДРОБИОЛОШКИ ЗАВОД ДО СВ.СТЕФАН

saso user

СЕ САНИРААТ ОШТЕТЕНИТЕ ДЕЛОВИ НА УЛИЦАТА „ВАСИЛ ГЛАВИНОВ“

saso user

Заврши втората “Ѓомлезијада – Годивје 2019”

saso user