Урбани вести

ЧИСТЕЊЕ НА ПУМПНАТА СТАНИЦА „КАНЕО“

Одделението за одржување на канализациона и атмосферска мрежа на ЈП „ Нискоградба“ , изврши чистење на пумпната станица  „ Канео“ како и канализациона мрежа и ревизионите шахти . Поради непристапниот терен машината за чистење беше транспортирана со кајче и се вршеше поединечно чистење.

Вака темелно чистење на цевководите и шахтите не е извршено од 2003 година. Во претстојниот период продолжува профилактиката на цефководи и шахти низ целиот град пред почетокот на туристичката сезона.

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ДЕНЕСКА СЕ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ЗИМСКОТО ЛИЗГАЛИШТЕ

saso user

ДРАГАНА ЛУКАН НИКОЛОСКИ Е АВТОРОТ НА НАГРАДЕНИОТ РАСКАЗ НА КОНКУРСОТ ЗА НАЈДОБАР РАСКАЗ ВО ЧЕСТ НА „ЖИВКО ЧИНГО“

saso user

Видео: Една година од отворањето на најлуксузниот хотел на oхридската ривиера „Unique“

saso user