Број на текстови објавени денес: 9
Досие

(ФАКСИМИЛИ)„МЕЧКАТА“БРАНКО АРНАУДОВ СО ПОМОШ НА НОТАР ВИРЃИНИЈА БАУТА ОД СТРУГА КРИМИНАЛНО ЛАПНАЛ ДУЌАН ВО ЦЕНТАР НА СТРУГА,ДЕЛ-7-МИ

Матните игри на „МЕЧКАТА“ од одделението за урбанистички хаос во Општина Охрид , попримаат и други криминални димензии,буквално вперени во сите институции, вмешани Нотари , одделенија на Катастар во Охрид, Струга итн.

МЕЧКАТА ПРЕКУ СВОЈАТА СОПРУГА СО ИЗМАМА ПРЕКУ НОТАР ПРИСВОИЛЕ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР НА СТРУГА.

Редакцијата ОхридСкај , со цел да ги долови сите матни игри на „Мечката“ Бранко Арнаудов, дојде до сериозни документи со кој , неговата сопруга Јованка Арнаудоска , вработена во Општа Болница -Охрид , со измама преку Нотар Вирџинија Баута од Струга  , изготвиле договор за Солемизација ОДУ ред.Број 217/10, со кој противправно се стекнале со недвижност на Улица Елпида Караманди во Струга ,деловен простор со површина од 127 мкв ,на крајно криминален начин.

Редакцијата Охридскај ги поседува сите документи , медицински наоди и договори за солемизации, откупвење на државно земјоште во криминална постапка, кој истите ќе бидат објавени во продолженија,а со цел да ставиме крај на Крининалот на Мечката Бранко Арнаудов, но ќе обзнаниме и други пикантерии ,како тоа се запишува синчето на Архитектонскиот Факултет најнапред во Ниш,како се прикажувал како РОМ за да се запиши , префрлањето и купувањето на дипломи и други пикантерии,

ОПШТА БОЛНИЦА ОХРИД ИСПРАЌА СЛУЖБЕНА ПОШТА ДО ЛИЦЕТО МАТОСКИ АЛЕКСАНДАР (САНДРЕ) СО НАЗНАКА -ПОЧИТУВАН БРАТУ!!!??

На ден 12-07-2018 година ЈЗУ Општа Болница испраќа писмен допис преку пошта  заведен под број 03/СЛ од 12-0702018 година до лицето Матоски Александар (Сандре) ул. Елпида Караманди Бр.2 -Струга. Поштарината е платена од сметката на ЈЗУ Општа Болница Охрид.

Она што зачудува во ваквиот службен допис од ЈЗУ Општа Болница Охрид ,преставува содржината на писмото ,кое ЈЗУ Општа Болница Охрид , поточно вработената  Јованка Арнаудовска , сопруга на „Мечката“ Бранко Арнаудов ,користејќи ја својата Службена положба и овластувања во ЈЗУ Општа Болница Охрид ,испраќа приватно писмо до нејзиниот брат Матоски Александар. „Мечките“ штеделе и на поштенски марки , па так писмото добива назнака службен допис,а во кој службен допис битието е преписка за криминална активност на Јованка Арнаудовска до нејзиниот брат Александар. Она што ќе го прочитате ,ќе увидите како „Мечката“ Бранко Арнаудов откупувал делови од парцели  преку Миле Јанакиевски во Струга со цел да се стекнат со сопственост врз недвижнини во Струга.

Одиме по ред , го објавуваме интегрално испратеното писмо на Јованка Арнаудовска до својот брат Александар ,како официјален допис на ЈЗУ Општа Болница -Охрид :

Факсимил од фамозниот службена поштенска пратка на ЈЗУ Општа Болница -Охрид до Александар Матоски:

ПРОДОЛЖУВА: СИТЕ МАТНИ ИГРИ НА „МЕЧКАТА“ БРАНКО АРНАУДОВ СО НОТАР ВИРЃИНИЈА БАУТА ОД СТРУГА  ВО КРИМИНАЛНО ОДЗЕМАЊЕ НА ИМОТ ОД ДРУГИ ЛИЦА.

САШО ДЕНЕСОВСКИ-ЛИЧНО

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ИСТРАЖУВАЊЕ-ЗОШТО ЗИЈАДИН СЕЛА Е НАЈДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА СТРУГА

ohrid_user

(ФАКСИМИЛИ)НОВИ ДОКАЗИ ОД ГРАДЕЖНИОТ ИСПЕКТОРАТ ПРОТИВ ЗЛОСТОРНИЧКОТО ЗДРУЖЕНИЕ на Александра Пирузева ,Тихомир Дурнев и Бранко Арнаудовски,Лазе Танески

ohrid_user

И ПО АХМЕТИ ,ГРУЈО , ПОСЛЕМ ТАЛАТ , СИЛВАНА !

ohrid_user