Број на текстови објавени денес: 0
Досие

КРИМИНАЛИТЕ НА КЛАНОТ НА „МЕЧКАТА“ БРАНКО АРНАУДОВ,КАКО ТОА СЕ ПИШУВААТ СЛУЖБЕНИ ПИСМА ,ДЕЛ 8-МИ

Од како Ohridsky ја обзнани фамозната поштенска пратка ,испратена со службена ознака од страна на ЈЗУ Општа Болница Охрид ,каде како испраќач ма истата се јавува Јованка Арнаудовска -Виш Социјален работник во одделот невропсихијатрија во охридската болница , беше поведена дисциплинск постапка. Имено менаџментот на ЈЗУ Општа Болница Охрид исправно постапил , кога покренал дисциплинска постапка против вработената Јованка Аранаудовска , која до својот брат испратила приватно писмо „Драги Брату“, како официјална службена пошта во и за име на Општа Болница Охрид .

По превземената дисциплинска постапка Јованка Арнаудовска до управата на болницата испорачала „Изјава“ која не знаеме дали е напишана , цитираме зборови од култниот Ју фил „Тесна Кожа“:

-„Јеси ли ти ово писала са писаќом или шивачом машином“.

Реадкцијата OHRIDSKAY.COM  дојде до фамозната изјава од Јо0ванка Арнаудовска од одделението за невропсихијатрија, писмото и залутало со останатите службени , немала намера Јованка да штеди 20 денари за поштенска марка?Што доколку беше препорачана пратка со доставница , чини повеќе ,на грамови оди пратката , што тогаш Виш социјален работнику Јовнка Арнаудовска???Си заштедила повеќе на фамилијарното милионско конто???!!!!

Што беше тоа компјутер во 21 Век, или подобро е — са писачом или шивачом машином,са поштенским маркама?!

САШО ДЕНЕСОВСКИ -ЛИЧНО

ПРОДОЛЖУВА

Сите авторски права се задржани. Преземањето на вести исклучиво со договор со издавачот, и задолжително поставување на Hyperlink

Поврзани вести

ПОСЛАНИЕ ДО СДСМ И ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА-СО КРИМИНАЛЦИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРА…

ohrid_user

ВЛАДИМИР ТАЛЕВСКИ И ВМРО ДПМНЕ ПРЕКУ „БВ ИНЖИНЕРИНГ“-БИТОЛА. СЕ БОГАТЕЛЕ СО НЕЛЕГАЛНИ ЗДЕЛКИ ОД 15.000.000 ЕВРА.

ohrid_user

МАНОИЛ МАНЕ ЈАКОВЛЕВ, ОД КОДОШ ДО БРАНИТЕЛ НА ИДЕОЛОГИЈА НА ОНИЕ КОИ ГИ КОДОШЕЛ?

ohrid_user